un bistro fără stăpân

În octombrie, acum vreo 2 ani, am fost la SIAL, un târg mare-mare, cu și despre mâncare și toate industriile adiacente. Ca de obicei, la târgurile astea merg cu Marius

citește mai mult +

The kitchin

Prima dată când am fost la The Kitchin cel mai tare m-au impresionat prețurile, alea extrem de mici. Un business lunch era 35 de lire, iar un degustation menu undeva la 70 lire.

citește mai mult +

sardine la ele acasă

În Portugalia am avut câteva mese memorabile. M-au rupt în două la un steakhouse argentinian, unde serveau carnea de pe niște săbii, dar cel mai tare îmi amintesc de sardine. Le-am mâncat în fiecare zi cât am stat acolo.

citește mai mult +

Bodegă pe malul mării

Pe la sfârșitul anului 2009 am ajuns și aici, eram doar în trecere. Vremea, mirosul de mare dar și bodega mi-au dat un sentiment de deja vu. Apoi mi-am amintit. Cu exact 10 ani înainte, am mai stat față în față cu marea asta și i-am respirat aerul vreo lună. Altă viață, altă poveste.

citește mai mult +

Răcoare-n vie

Pe vremea când încă nu aveam stabilite prioritățile în viață călătoream mult, dar nu numai pentru mâncare. Greșeală ce nu aveam să o mai fac pentru mult timp.

citește mai mult +

Supă de scoici – dar divin

Nu demult am fost într-o mini-vacanță în Italia, într-o zonă care nu este deloc pe placul împătimiților de „ultra all-inclusive” și, cu siguranță, este ocolită de majoritatea fanilor Jimmy Choo și ai Coastei de Azur.

citește mai mult +