Salată de sfeclă cu jumări de rață

Ingrediente

  • sfeclă roșie  200 gr
  • rață -pielea  100 gr
  • miere 10 gr
  • muștar Dijon 20 gr
  • oțet de miere 10 ml
  • ulei de măsline 10 ml
  • rucola  30 gr
  • microplante

Mod de preparare

Sfecla se spală, apoi se pune la fiert în coajă; când s-a fiert, se lasă la temperat apoi se curăță și se taie cubulețe. Pielea de rață se pune la prăjit într-o tigaie de teflon și se amestecă până se rumenește de tot, surplusul de grăsime se scurge, iar jumările se sărează cu sare de mare. Din muștar, miere și oțet se face un dressing, la care se mai poate adăuga, opțional, puțin ulei de măsline. Se amestecă sfecla cu dressingul și apoi se adaugă jumările. La urmă se servește cu rucola și se decorează cu microplante.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *