Păstârnac cu miere, rozmarin, brânză de capră și sos de coacăze negre cu anason

Păstârnacul, poate cea mai nedreptățită rădăcinoasă, se împerechează aici cu multe mirodenii. Dacă nu ești fanul lui, mai întâi încearcă-l într-un piure mai simplu sau o supă cremă.

Ingrediente

  • păstârnac 300 gr
  • unt 50 gr
  • miere 30 gr
  • rozmarin 3 gr
  • brânză de capră 70 gr
  • sare, piper

Mod de preparare

Păstârnacul se curăță, se spală și se taie bastonașe de grosimea unui deget. Acestea se blanșază, apoi se sotează în unt la care se adaugă rozmarin și miere. Se gătește până se caramelizează bucățile de păstârnac. La urmă se asezonează. Se servește cu brânza de capră și sosul de coacăze.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *