Feta cu ardei și roșii cherry la cuptor

M-a pus norocul să fac un story cu mâncarea asta, acum am ajuns să o postez și aici. De la bale și pofte și întrebări insistente se trage drama asta!

Ingrediente

  • feta   100 gr
  • ardei kapia  2 buc
  • roșii cherry  100 gr
  • măsline  100 gr
  • ardei iute 1 buc
  • mărar  1 legătură
  • ulei de măsline  40 ml
  • usturoi  2-3 căței
  • cremă de oțet balsamic 30 ml
  • oregano 2-3 grame

Mod de preparare

Ardeii kapia se coc în cuptor la 200 grade până se rumenesc bine, apoi se curăță și se taie fâșii. Într-o tavă de cuptor se pune hârtie de copt, apoi pe ea se pune feta și restul ingredientelor. La urmă se stropește cu ulei de măsline și crema de oțet balsamic. Se dă la cuptor circa 15 minute, la 180 grade. Se scoate din cuptor și se lasă la odihnit vreo 3-4 minute, sau cam cât îți ia să pui două pahare de vin.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *