Cappuccino de hribi

Când nu ești sigur dacă vrei să bei o cafea sau să mănânci o supă.

Ingrediente

  • hribe                    80 gr
  • cartofi                  50 gr
  • ceapa alba            10 gr
  • usturoi                    3 gr
  • enoki                     10 gr
  • busuioc                  2 gr
  • ulei presat rece  10 ml
  • sare, piper după gust
  • lecitina de soia   1 gr

Mod de preparare

 

Hribele, ceapa și cartofi se călesc în puțin ulei presat la rece. Apoi se asezonează și se adaugă consomme de legume. Se fierbe până se înmoaie cartofii. Se pasează cu ajutorul unui blander vertical și dacă sunteți prea fini se poate da și crema printr-o sită, astfel o să rezulte o cremă fără cocoloașe, fină ca dumneavoastră :). În momentul servirii se adaugă lecitina de soia cremei de ciuperci și se spumează cu ajutorul blanderului. Dacă vă simțiți artiști puteți decora supa cu ciuperci enoki și ulei presat la rece.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *