Quiche cu brânză de capră, roșii uscate și pesto de leurdă

Pesto-ul de leurdă se poate face când este sezonul leurdei și apoi se poate congela în borcane mici de câte 100-200 gr. pentru când vă mai trece pofta.

Ingrediente

  • aluat fraged 200 gr.
  • brânză de capră 100 gr.
  • smântână lichidă 100 ml.
  • ouă 1 buc.
  • roșii uscate 30 gr.
  • pesto de leurdă 30 gr.
  • unt 10 gr.

Mod de preparare

Într-o tavă rotundă de cuptor se pune aluatul fraged întins. Se dă la cuptorul încins la 170 grade cca. 10 minute. Într-un bol se amestecă restul ingredientelor și totul se omogenizează cu ajutorul unui blender. Compoziția obținută se toarnă peste blatul copt și se mai dă la cuptor cca. 25 de minute sau până când se face o crustă deasupra compoziției.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!