Penne cu vinete și sos de roșii

Rețetă numa' bună pentru cei care încă cred cu tărie că vinetele se pot găti doar în salata de vinete, cu sau fără maioneză :)

Ingrediente

  • penne 100 gr.
  • vinete 100 gr.
  • sos de roșii 100 ml.
  • ulei de măsline 20 ml.
  • sare, piper după gust
  • pătrunjel proaspăt 10 gr.

Mod de preparare

Pastele se fierb cca. 10 minute sau până sunt al dente. Vinetele se taie cuburi, se pun într-o sită și se presară sare peste ele. Se lasă așa aproximativ 5 minute. Într-o tigaie de teflon se prăjesc la foc iute cuburile de vinete. După cca. 5 minute se adaugă sosul de roșii, se condimentează și se mai lasă pe foc cca. 2 minute. Se servește cu puțin pătrunjel tocat.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp