Medalion de berbecuț cu cușcuș tricolor
Rețete / Medalion de berbecuț cu cușcuș tricolor
Ce este un cotlet de berbecuț fără os ? Este ca un cotlet de berbecuț cu os, doar că fără :). Mai ușor de gătit, mai rapid și mai lejer la înfulecat.... și, evident, mai bun.
Ingrediente
- cotlet de berbecuț 200 gr.
- oregano verde 3 gr.
- cușcuș tricolor 100 gr.
- roșii uscate 10 gr.
- ceapă 20 gr.
- busuioc 2 gr.
- ulei de măsline 10 ml.
- sare de mare, piper
- vin alb 20 ml.
Mod de preparare
Cotletul de berbecuț se dezosează, medalioanele obținute se asezonează și se aromează cu puțin oregano. Cușcuș-ul se fierbe, apoi se trage la tigaie cu roșiile uscate, în puțin ulei de măsline, iar la urmă se asezonează și se adaugă puțin busuioc. Cotletul se rumenește la grill câte un minut pe fiecare parte, iar la final se stropește cu puțin vin.
Poftă bună!
Chef Horia Șimon