Medalion de berbecuț cu cușcuș tricolor

Ce este un cotlet de berbecuț fără os ? Este ca un cotlet de berbecuț cu os, doar că fără :). Mai ușor de gătit, mai rapid și mai lejer la înfulecat.... și, evident, mai bun.

Ingrediente

  • cotlet de berbecuț  200 gr.
  • oregano verde  3 gr.
  • cușcuș tricolor  100 gr.
  • roșii uscate  10 gr.
  • ceapă  20 gr.
  • busuioc  2 gr.
  • ulei de măsline  10 ml.
  • sare de mare, piper
  • vin alb  20 ml.

Mod de preparare

Cotletul de berbecuț se dezosează, medalioanele obținute se asezonează și se aromează cu puțin oregano. Cușcuș-ul se fierbe, apoi se trage la tigaie cu roșiile uscate, în puțin ulei de măsline, iar la urmă se asezonează și se adaugă puțin busuioc. Cotletul se rumenește la grill câte un minut pe fiecare parte,  iar la final se stropește cu puțin vin.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp