Supă de rață, dovleac și hribi

Zamă bună pe timp de iarnă. Dacă vrei să scoată toate relele din tine, pune și niște fulgi de chili. Musai o să ai nevoie și de o batistă :).

Ingrediente

  • carne de rață, de preferință piept 200 gr.
  • dovleac plăcintar 150 gr.
  • hribi uscați 10 gr.
  • morcovi 100 gr.
  • țelină 50 gr.
  • păstârnac rădăcină 50 gr.
  • sare, piper

Mod de preparare

Carnea de rață se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se porționează. Totul se pune la fiert într-o oală de dimensiuni medii. Se fierbe până se înmoaie carnea și dovleacul. Din când în când se spumează. Aproape de final, se adaugă hribii uscați. La urmă se strecoară supa; morcovii, păstârnacul și țelina se îndepărtează, iar restul de ingrediente se pun în zeamă și se asezonează.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp