Rulou de biban de mare cu ardei copți și ierburi de Provence

Rețetă gândită mai mult pentru outdoor, ea poate fi îmbunătățită cu un sos de unt sau lămâie, dacă este executată într-un mediu ce-ți oferă posibilitatea asta.

Ingrediente

  • biban de mare 1 file
  • ardei gras roșu 1 buc.
  • ierburi de Provence 10 gr.
  • capere mari 1 buc.
  • ulei de măsline 10 ml.

Mod de preparare

Fileul de biban se asezonează cu sare și piper, se rulează cu pielea în exterior și se prinde cu ajutorul unei scobitori. Peștele se dă la cuptor circa 10 minute, la 170 grade.
Ardeiul gras se coace pe grătar sau la cuptor, după care se curăță și se taie cuburi. Ierburile de Provence se toacă mărunt și se amestecă cu cuburile de ardei și puțin ulei de măsline; se lasă la marinat aproximativ 10 minute.
În momentul servirii, se pune mixul de ardei cu verdețuri și peste peștele copt.

Poftă bună!
Chef Horia Șimon

DIN ACEEASI CATEGORIE

FII SOCIAL!

Share on facebook
Share on whatsapp