dinner 4-6

Apărut ca o alternativă a locurilor zgomotoase și prea populare, Dinner 4-6 organizează cine private pentru 6, maxim 8 persoane. Recunoscut pentru faptul că servește doar mâncare locală și de sezon, ușile Clubului se deschis în deosebi pentru turiști dornici de experiențe oeno-gastronomice. Experiențele sunt completate de o selecție largă de vinuri românești, prezentate și oferite de un sommelier, partener al Clubului. Mai mult, cu anumite ocazii, vinul și sommelierul sunt înlocuiți de cocktailuri și barmani, în serile dedicate mixologiei.

Meniurile sunt puternic influențate de sezonalitate, dar mai ales de regula celor 70 de km, ce reprezintă lanțul scurt. De obicei, meniurile sunt structurate în 5 momente, fiecare dintre ele completate de vin sau cocktail, după caz.

Pentru noi, cei de la Clubul Gastronomic, aceasta este o activitate de iarnă, o activitate indoor, pentru că altfel, în sezon, nu ne prea prindeți pe acolo, doar când pregătim și împachetăm harnașamentul pentru diversele eventuri outdoor. Așa a fost gândită și doar așa o putem face, pentru că sunt foarte rare momentele când noi putem să fim prezenți în locație. Excepțiile mai apar doar atunci când ești foarte norocos și s-au aliniat astrele sau când ai avut o rezervare făcută cu foarte mult timp înainte.

Partea faină este că, atunci când vor, invitații noștri pot să-și suflece cămășile și să se bage cu noi la tigăi sau shakere, lucru care de obicei se întâmplă după vreo 2-3 pahare. Nouă nu ne pare rău, ba chiar din contră, ne bucurăm pentru faptul că invitații au înțeles mesajul nostru: locul e de bună voie și relaxare, iar dacă ție îți vine să stai și cu noi prin bucătărie pentru că, cine știe, poate îți părem simpatici, ești liber să învârți în oala mea liniștit, doar de aia suntem liberi.

Cred că ar mai fi de zis una-alta despre locul ăsta, dar nu aș vrea să dezvăluim toate misterele. Dar dacă totuși ești curios, contactează-ne, noi își facem o rezervare și ne pregătim frumos cu de toate de-ale gurii, punem în pahare și începem distracția.

FII SOCIAL!