Skip to content
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide

Vită / Miel

Surf ‘n’ Turf românesc

Berbecuț cu ierburi, legume sote și sos de vin

Burger de oaie cu brânză din bărbânță

Rocoto relleno

Berbecuț în două feluri, păstârnac sote și piure de cartofi cu sfeclă roșie

Mușchi de vită cu hribi și sos Porto

Vită cu cremă de dovleac, mazăre verde și pesmet de hribi

Medalion de berbecuț cu cușcuș tricolor

Vită cu andive, tartar de Granny Smith, sos Roquefort și fistic

Vită cu piper roșu, morcovi cu vanilie și sos de ciocolată

Tagliata cu gnocchi de spanac

Cotlet de berbecuț în crustă aromată, gătit sous vide, millefeuille de sfeclă roșie și brânză de capră

Seco de cabrito a la nortena

Obrăjori de vită în sos de ciocolată

Abonare la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți rețete noi în căsuța de e-mail.
Facebook-f Instagram
Copyright 2023 – © Chefhoriasimon.ro. Folosirea imaginilor sau informaţiilor de pe acest site se poate face numai cu acordul proprietarului!

Politica de confidențialitate

Acest website a fost gătit cu grija de  pointconcept.ro