Skip to content
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide

Pește

Salată de homar, după o rețetă a Mariei Cantilli Golescu

Vânătă umplută, după o rețetă a Mariei Cantilli Golescu

Șalău, piure de ludău și sos de zbârciogi

Sturion la cuptor, bulion de pește, mirepoix de legume, boabe de soia și sturion afumat cuburi

Șalău cu piure de sfeclă roșie și trufe

Turtițe de creveți

Risotto cu fructe de mare și ardei copți

Melci sote, ceapă verde la grill și risotto cu cerneală de sepie

„Sashimi” de ton cu „salată” de anghinare, măsline și roșii uscate

Șalău cu ardei copți și dovlecei

Creveți cu aji

Creveți cu curry și orez

Somon cu pesto de leurdă, capere și roșii uscate

Doradă roșie cu sos caviar d’aubergine și topping de usturoi prăjit

Saltado de polpo

Risotto cu midii de râu și roșii uscate

St. Jacques cu ceapă roșie, praz și emulsie ușoară de cimbru

Somon cu legume teppanyaki

Vongole cu ghimbir în aburi de sake

Ton cu ghimbir în abur de mirin

Ton cu sos picant de lapte de cocos și banane

Rulou de biban de mare cu ardei copți și ierburi de Provence

Abonare la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți rețete noi în căsuța de e-mail.
Facebook-f Instagram
Copyright 2023 – © Chefhoriasimon.ro. Folosirea imaginilor sau informaţiilor de pe acest site se poate face numai cu acordul proprietarului!

Politica de confidențialitate

Acest website a fost gătit cu grija de  pointconcept.ro