Skip to content
Meniu
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Caută
Caută
Close this search box.
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Meniu
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Caută
Caută
Close this search box.
Pește
Salată de homar, după o rețetă a Mariei Cantilli Golescu
Vânătă umplută, după o rețetă a Mariei Cantilli Golescu
Șalău, piure de ludău și sos de zbârciogi
Sturion la cuptor, bulion de pește, mirepoix de legume, boabe de soia și sturion afumat cuburi
Șalău cu piure de sfeclă roșie și trufe
Turtițe de creveți
Risotto cu fructe de mare și ardei copți
Melci sote, ceapă verde la grill și risotto cu cerneală de sepie
„Sashimi” de ton cu „salată” de anghinare, măsline și roșii uscate
Șalău cu ardei copți și dovlecei
Creveți cu aji
Creveți cu curry și orez
Somon cu pesto de leurdă, capere și roșii uscate
Doradă roșie cu sos caviar d’aubergine și topping de usturoi prăjit
Saltado de polpo
Risotto cu midii de râu și roșii uscate
St. Jacques cu ceapă roșie, praz și emulsie ușoară de cimbru
Somon cu legume teppanyaki
Vongole cu ghimbir în aburi de sake
Ton cu ghimbir în abur de mirin
Ton cu sos picant de lapte de cocos și banane
Rulou de biban de mare cu ardei copți și ierburi de Provence