
Pește


Vânătă umplută, după o rețetă a Mariei Cantilli Golescu

Șalău, piure de ludău și sos de zbârciogi

Sturion la cuptor, bulion de pește, mirepoix de legume, boabe de soia și sturion afumat cuburi

Șalău cu piure de sfeclă roșie și trufe

Turtițe de creveți

Risotto cu fructe de mare și ardei copți

Melci sote, ceapă verde la grill și risotto cu cerneală de sepie

„Sashimi” de ton cu „salată” de anghinare, măsline și roșii uscate

Șalău cu ardei copți și dovlecei

Creveți cu aji

Creveți cu curry și orez

Somon cu pesto de leurdă, capere și roșii uscate

Doradă roșie cu sos caviar d’aubergine și topping de usturoi prăjit

Saltado de polpo

Risotto cu midii de râu și roșii uscate

St. Jacques cu ceapă roșie, praz și emulsie ușoară de cimbru

Somon cu legume teppanyaki

Vongole cu ghimbir în aburi de sake

Ton cu ghimbir în abur de mirin

Ton cu sos picant de lapte de cocos și banane
