Skip to content
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide

Paste

Tagliatelle verzi cu salvie și unt

Paste cu piept de rață și pesto de busuioc

Paste cu vongole și pesto

Creveți cu shiitake și paste Soba

Linguine cu creveți și usturoi

Tagliatelle nero di seppia cu ton și roșii uscate

Linguine cu fructe de mare

Penne cu vinete și sos de roșii

Tortellini cu trufe și biscuiți de parmezan

Penne cu hribi

Abonare la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți rețete noi în căsuța de e-mail.
Facebook-f
Instagram
Copyright 2021 – © Chefhoriasimon.ro. Folosirea imaginilor sau informaţiilor de pe acest site se poate face numai cu acordul proprietarului!

Politica de confidențialitate

Acest website a fost gătit cu grija de  pointconcept.ro
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord cu aceasta.OkPolitica de confidentialitate