Skip to content
Meniu
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Caută
Caută
Close this search box.
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Meniu
Consultanță gastronomică
Bucătăria Hoinară & ROst
Varză a la Cluj și altele
Food Travel
Rețete
Miniaturile mele
Clubul meu
Loc de dat cu părerea
Despre Chef Horia Simon
Caută
Caută
Close this search box.
Pasăre
Duo de rață cu varză roșie, piure de păstârnac și chutney de cireșe cu cafea
Piept de rață cu rice cake, wakame și ciuperci shiitake
Pui caramelizat cu sos de portocale, anason și coriandru
Rață pe varză roșie
Rață cu morcovi și sirop de brad
Shawarma de pui cu sos de iaurt
Prepeliță sous vide cu mămăligă aromată
Piept de rață sous vide cu sparanghel, sfere de țelină și tuille de alune
Piept de rață ușor afumat cu risotto roșu
Piept de rață cu piure de cartofi dulci, pain d’epices și „candelă” de scorțișoară
Pui cu curry și fasole verde
Piept de rață cu sos teriyaki și orez sălbatic