Skip to content
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Meniu
  • Consultanță gastronomică
  • Bucătăria Hoinară & ROst
  • Varză a la Cluj și altele
  • Food Travel
  • Rețete
  • Miniaturile mele
  • Clubul meu
  • Loc de dat cu părerea
  • Despre Chef Horia Simon
Caută
Închide

Pasăre

Duo de rață cu varză roșie, piure de păstârnac și chutney de cireșe cu cafea

Piept de rață cu rice cake, wakame și ciuperci shiitake

Pui caramelizat cu sos de portocale, anason și coriandru

Rață pe varză roșie

Rață cu morcovi și sirop de brad

Shawarma de pui cu sos de iaurt

Prepeliță sous vide cu mămăligă aromată

Piept de rață sous vide cu sparanghel, sfere de țelină și tuille de alune

Piept de rață ușor afumat cu risotto roșu

Piept de rață cu piure de cartofi dulci, pain d’epices și „candelă” de scorțișoară

Pui cu curry și fasole verde

Piept de rață cu sos teriyaki și orez sălbatic

Abonare la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți rețete noi în căsuța de e-mail.
Facebook-f Instagram
Copyright 2023 – © Chefhoriasimon.ro. Folosirea imaginilor sau informaţiilor de pe acest site se poate face numai cu acordul proprietarului!

Politica de confidențialitate

Acest website a fost gătit cu grija de  pointconcept.ro