
Gustări


Rillette de rață cu ardei copt

Feta cu ardei și roșii cherry la cuptor

Păstârnac cu miere, rozmarin, brânză de capră și sos de coacăze negre cu anason

Brioche bun, ou poșat, sparanghel, sos bernaise

Hribi de sezon

Sfeclă, păstrăv afumat și Năsal

Ceviche de păstrăv ecologic, tuille de piele de păstrăv, icre false și pudră de kale

Cartofi crocanți cu salvie

Ouă de prepeliță, leurdă și spanac

Piure de cartof dulce, piure de mazăre, sparanghel și ciuperci

Midii în sos alb

Melci, caviar alb, blini și cremă de usturoi

Choux cu hribi, trufe și cremă de dovleac

Doradă marinată în yuzu

Carpaccio de hribi cu vinegretă de mure

Creveți poșați, jeleu de șofrănel și sare neagră de Cipru

„Turnuri” de carpaccio de vită

Tartar de creveți

Tiradito – pește marinat

Ceviche cu biban de mare și banane

Ficat de gâscă cu pepene marinat quatre epices

Carpaccio de vită
